• Fındık
  • Fındık

Fındık

Fındık, ham olarak tüketildeiği gibi pastacılık sanayiinde de yaygın olarak kullanılmaktadır. Ayrıca yüksek oranda yağ içerdiğinden dolayı yemeklik yağ üretiminde de tercih edilmektedir.
Fındık, yüksek miktarda protein ve yağ barındırır. Ayrıca yine tiamin, vitamin B6 ve diğer B vitaminleri konusunda oldukça zengindir.
Kabuklu (natürel, kavrulmuş, beyazlatılmış) veya kabuksuz olarak ihraç edilebilir.
HTS Code:2008.1919.00.00
  • Paketleme seçenekleri (kabuksuz): 5 kg ve ya 2x5 kg'lik vakumlu paketlerde
  • Paketleme seçenekleri (kabuklu): 25 ve 50 kg'lik çuvallarda
KALİBRASYON
  • Kabuklu fındık: 9 mm'den 20 mm'ye kadar 1-2 mm farkla
  • Unshelled hazelnuts: 9 mm'den 15 mm'ye kadar 1-2 mm farkla